Utrechtse Communicatie Kring op Regio Business Dagen met OORKAMERS audiopresentatie

‘Communicatie in alle kleuren’

Van audio tot video, van advies tot uitvoering… Bij de Utrechtse Commmunicatie Kring (UCK) vind je het allemaal! Daarom stonden tien UCK-professionals dit jaar samen op de Regio Business Dagen in de Jaarbeurs in Utrecht.

In een opvallende open en kleurrijke stand waren we samen de ‘live’ vistiekaartjes. Onze disciplines en bedrijven gaven we mee in een aansprekende kleurenwaaier. Met dank aan Lasenzo en Quavorm, voor de ruimtelijke en grafische vormgeving.

OORKAMERS droeg een audiopomp bij. Hiervoor stelden we allemaal zakelijke vragen die voor elke ondernemer of klant van belang zijn. Zo ontstond de ‘UCK-vraagbaak’: even pompen en de beursbezoeker werd uitgedaagd even stil te staan bij zijn eigen business. Dat leverde boeiende gesprekken op. En zo verliep de kennismaking eigenlijk als vanzelf: missie geslaagd! =)

Hieronder kunt u alle 31 vragen terugluisteren, achter elkaar, als één track: met de stemmen van Paul de Klein en Merel de Groot.
Daaronder lijst en links naar alle ondernemers!

We kunnen terugkijken op een samenwerking die naar meer smaakt en goede contacten, zowel nieuw als aangehaald. Met de vragen die we kregen uit de contactformulieren en onze prijsvraag krijgt dat nog een veelbelovend vervolg. Volgend jaar weer? Als het aan OORKAMERS ligt wel… Hier nog ’s de lijst, waar u – als het goed is – zo’n beetje elk communicatieproject mee aankunt!

Audio: Jeroen Dessauvagie > OORKAMERS
Coaching & Training: Antoinette van Reekum > Shine Academy
Film & Video: Paul de Klein > Bluedrop Media
Fotografie: Maarten Mooijman > Nomovies
Grafisch ontwerp: Hans Agterberg & Dennis Buis > Quavorm
Marketing: Katja Wetsteijn > De Combineur
Merkactivatie: Raymond de Jong > Promare Communicatie & Media
Online Communicatie: Gilbert Coers > Vector Online Communicatie
Ruimtelijke communicatie: Paul Wilke & Donna de Jong > Lasenzo Communicating Spaces
Tekst: Karin Bos > Karin Bos Tekst

No comments yet.

Geef een reactie