Audiotour duurzaam pand AARDE-WERK

OORKAMERS Aarde-Werk audiotour
“Duurzaam op Aarde, daar maken we Werk van.” Met die slogan opereert Aarde-Werk al sinds 1994, o.m. door het geven van workshops en cursussen, gericht op gedragsverandering naar meer duurzaamheid. Zo hebben zij in hun eigen 19de eeuwse herenhuis in Den Haag verschillende maatregelen genomen om hun pand nog comfortabeler én duurzamer te maken.
 
Een speciale audiotour van mijn hand leidt bezoekers aan het pand langs alle verschillende ingrepen. Daarnaast heb ik een materialenkast geproduceerd én een folder die alles nog eens opsomt en in beeld brengt.
 
Zo kan iedereen in de praktijk zien dat met behoud van karakter oude panden nog comfortabeler kunnen worden gemaakt terwijl tegelijkertijd de energierekening flink omlaag gaat! Geïnspireerd door dit inzicht hoopt Aarde-Werk mensen te motiveren zelf ook maatregelen te treffen.
 
Van elk fragment is ook een kleine slideshow gemaakt die hier in zijn geheel te bekijken en beluisteren is: www.aarde-werk.nl/diensten/Comfortabel_en_duurzaam_verbouwen
 
Aarde-Werk heeft inmiddels een tweede locatie: www.aarde-werkdestegge.nl = “praktijkschool, rustoord, inspiratieplek, permacultuurtuin, oase”… Allebei het bezoeken waard, maar beleef in Den Haag dan vooral even mijn audiotour!

No comments yet.

Geef een reactie